LUKOIL-Moldova S.R.L.
LUKOIL-Moldova S.R.L.

Noutate

NOTIFICARE

{ 09.12.2021 10:21:00 }

​Stimați Clienți,

Va informăm ca la data de 14 iunie 2021 ANRE a adoptat Hotărârea privind aprobarea Metodologiei de calcul și aplicare a prețurilor la produsele petroliere, care a intrat în vigoare din 01 iulie 2021. Totodată, au fost aprobate valorile marjelor la comercializarea cu amănuntul și ridicata a produselor petroliere principale și a gazului lichefiat, care nu permit acoperirea cheltuielilor necesare importului și vînzării produselor petroliere în Republica Moldova.

În astfel de circumstanțe, Societatea Vă informează cu regret că reducerile acordate nu mai pot fi aplicate în mărime deplină datorită unor factori obiectivi și necesită a fi revizuite și ajustate noilor realități în cadrul negocierilor între Părți. Din 01 iulie 2021 orice reduceri anterior agreate nu vor mai fi aplicate pînă la aprobarea reducerilor ajustate.

Prin urmare, pentru beneficierea în continuare de reduceri, solicităm să Vă adresați la departamentul vînzari cu amănuntul sau cu ridicata a produselor petroliere pentru ajustarea reducerilor acordate, perioada limită pentru implementarea noilor reduceri fiind luna iulie 2021. Dupa expirarea termenului indicat, Societatea va aplica doar reducerile aprobate în cadrul negocierilor.
De asemenea, temporar va fi suspendată comercializarea in statiile PECO a produselor «ECTO».
Va mulțumim pentru înțelegere și contăm pe continuarea colaborării.


  • Știre în formatul PDF

Ați putea fi interesat(ă)