home mail sitemap
Astăzi, 22.02.2017 09:59
md ru en
Căutare
LUKOIL CARD
Harta SACOM
Preţurile cu amănuntul, lei
Benzină Premium-95 ECTO
18.21
Motorină
ECTO
15.65
Benzină
Super-98
18.72
Benzină
Premium-95
18.09
Benzină
Regular-92
17.99
Motorină
Euro-5
15.58
Gaz
lichefiat
10.77
Gaz natural
(Metan)
08.90
actualizat: 22.02.2017
LUKOIL App
     
 
"20 de ani LUKOIL în Moldova"
Despre companie

 

 

Apariţia şi activităţile de bază ale "LUKOIL-Moldova" SRL:

LUKOIL-Moldova a fost creată iniţial ca o societate pe acţiuni, în conformitate cu memorandumul din 19 decembrie 1995, ca filială a companiei ruse de petrol LUKOIL S.A.

Principalele activităţi ale companiei sunt: depozitare, cumpărare, transport, şi vânzarea produselor petroliere şi a gazelor lichefiate, construcţie şi întreţinere a bazelor petroliere pentru stocarea produselor petroliere şi a gazelor lichefiate, construcţia şi exploatarea staţiilor de alimentare şi obiectelor de asistenţă tehnică.

Actualmente, LUKOIL-Moldova operează cu trei baze de petroliere şi un terminal de gaz, precum şi mai mult de 100 de staţii de alimentare. Pe lânga acestea, staţiile de alimentare au în posesie baruri, magazine, staţii de carburanţi şi spălătorii auto.

Compania dispune de un parc propiu de transport specializat pentru întreţinerea bazelor petroliere, staţiilor de alimentare şi furnizarea de serviciilor de transport în vederea transportării produselor petroliere către terţi. Staţiile de alimentare "LUKOIL-Moldova", sunt situate aproape
în toate zonele din ţară, şi acoperă aproximativ o treime din piaţa cu amănuntul a produselor petroliere şi a gazelor naturale lichefiate în Republica Moldova.

Astăzi, LUKOIL-Moldova este unul din liderii de pe piaţa produselor petroliere şi a gazelor lichefiate din Republica Moldova.

 

 

Noutăţi
Astăzi, 07 noiembrie 2016, compania "LUKOIL-Moldova" SRL a dat în exploatare încă o stație modernizată de alimentare cu carburanți - SACOM Nr.067 Giurgiulești.
 
Celebrul conducător auto Rainer Zietlow împreună cu echipa sa - fotograful Marius Biela și jurnalistul Peter Bakanov (auto.mail.ru) – au stabilit un nou record mondial la viteza de raliu parcurgînd 15 225 km de la Magadan la Lisabona, timp de 6 zile 9 ore și 38 minute, folosind uleiul de motor LUKOIL GENESIS.